Obavijest

Obavijesti

Izmjena natječajne dokumentacije – obrazac proračuna za 2020. godinu

U obavljenom obrascu proračuna za 2020. godinu  učinjena je manja izmjena pod stavku 3. Oprema i roba. U stavku 3. obrasca proračuna dodani su Radovi, pa stavak 3. obrasca proračuna glasi: 3. Radovi, oprema i roba.

Posted in Nekategorizirano, Obavijesti | Komentari isključeni za Izmjena natječajne dokumentacije – obrazac proračuna za 2020. godinu

Javni poziv za sufinanciranje projekta/programa/manifestacije udruga za 2020. godinu.

Prijave se podnose za sljedeća područja: kultura, sport, tehnička kultura i ostalo. Javni poziv otvoreni je do 16. ožujka 2020. godine. Uvjeti natječaja, prihvatljive aktivnosti i obrasci dostupni su na web stranici Grada Mursko Središće. Javni poziv je raspisani temeljem čl. 6 Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Posted in Obavijesti, Udruge | Komentari isključeni za Javni poziv za sufinanciranje projekta/programa/manifestacije udruga za 2020. godinu.

Javni WC – obavijest

            Obavještavamo građane da će javni wc u zimskom periodu biti otvoreni od 06:00 do 16:00 sati obzirom da u tom periodu u popodnevnim satima na prostoru gradske tržnice nema društvenih i poslovnih aktivnosti, niti otvorenih poslovnih subjekata.             Izuzev za  vrijeme odvijanja manifestacije „Advent u gradu rudara“ javni wc će biti otvoreni prema programu i vremenskom periodu održavanja iste.  (Grad Mursko Središće)

Posted in Obavijesti | Komentari isključeni za Javni WC – obavijest

PRVI DAN EUROPSKOG TJEDNA MOBILNOSTI

Djeca vrtičke i predškolske dobi u šetnji  i  rekreativnim igrama u pokretu Kao što je bilo najavljeno  u sklopu  Open sttreets day – aktivnosti  koja povezuje Europski tjedan mobilnosti  i Europski  tjedan  sporta  obilježen je prvi dan planiranih aktivnosti u Europskom tjednu mobilnosti  sa djecom  vrtićke i predškolske dobi  iz  Dječjih vrtića „Maslačak“  i  „Pahuljica“  iz Murskog Središća. Laganim zagrijavanjem u hodu  i pješaćenjem do zelene površine na šetnici uz Muru,  djeca su kroz rekreativne igre; Vlakić koji prolazi ispod  sprava za vježbanje na otvorenom, Koliko poznajem svoje tijelo, Lopta …

Posted in Obavijesti | Komentari isključeni za PRVI DAN EUROPSKOG TJEDNA MOBILNOSTI

Održavanje informativne radionice za poduzetnike u organizaciji HAMAG-BICRO-a

Održati će se u Čakovcu, 3.9.2019. Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Ulica bana Josipa Jelačića 22/b Poveznica na vijest: https://hamagbicro.hr/prijavite-se-na-informativne-radionice-hamag-bicro-a-u-antunovcu-i-cakovcu/.

Posted in Obavijesti | Komentari isključeni za Održavanje informativne radionice za poduzetnike u organizaciji HAMAG-BICRO-a