Osmaši uljepšali Valentinovo

  U našoj je školi tradicija da se za Valentinovo, Dan zaljubljenih, organizira Valentinova pošta koja putuje od razreda do razreda. Istina je da neki dobiju hrpu pisama, a drugi  se osjećaju pomalo zapostavljeno…

   
 Kako bi ove godine bilo Velentinovo vedro i „zaljubljeno" za sve učenike viših razreda,  pobrinuli su se naši osmaši. Iako je ideja pala u zadnji čas, ipak su se uspjeli organizirati i taj dan se zabaviti u svom stilu. Dan ranije, u utorak 13. 2.,  predstavnici osmih razreda sa cjelokupnim 8. c razredom pakirali su  medena srca (koja su prije toga kod kuće ispekli) s lijepim mudrim mislima o ljubavi. Želja im je bila da svaki učenik dobije jedan takav paketić kako bi ga razveselili na taj dan koji je poseban za svakoga od njih. U radionici su bili vrlo marljivi i brzo spakirali 300-ak paketića, a isto su tako pripremili i paketiće za učitelje i ostalo osoblje škole.

   Na Valentinovo je za osmaše nastava počela poslije podne pa su se malo požurili u školu kako bi njihovi predstavnici najprije razveselili učitelje u zbornici, ravnateljicu i ostale  djelatnike škole,  poklonivši im paketiće s medenim srcima i mudrim mislima.

   Satovi su bili skraćeni pa je brzo došlo vrijeme za veliko „finale"- odnosno njihovu priredbu. Sami su pripremili program, panoe, uredili pozornicu pa su ostali učenici i učitelji kao gledatelji mogli uživati u njihovoj organiziranosti i samostalnosti. Kroz progam su nas uspješno vodile Natali i Tamara, a u 70-ak minuta protkalo se tu i pjesama, recitacija, gledao se film na njemačkom jeziku kojeg su snimili naši učenici (nažalost nismo ga mogli čuti zbog tehničkih problema),  a na kraju je bilo i dobre svirke za koju se pobrinuo Alen V. Nažalost, plesačice su se razboljele pa u programu nisu nastupile naše poznate plesne skupine pod vodstvom  Damjana L.

   Sve u svemu, bila je to dobra priprema za kraj školske godine i još nešto…Valentinovo je bio malo drukčiji, našlo se za svakoga ponešto, a osmaši su se pobrinuli da nitko ne ostane zaboravljen!  Svaka čast!  (W)