Udruga mažoretkinja Mursko Središće


img014.jpgUdruga mažoretkinja Mursko Središće na području grada djeluje već osmu godinu. Do 2005 djelovala je pod Studijem Vivona, a od onda kao samostalna udruga. Glavni cilj udruge je okuljati djevojčice od 5 godina pa nadalje i pružiti im mogućnost bavljenja plesom, meðusobnim druženjem, ali i upoznavanjem ostalih mjesta u Meðimurju, Hrvatskoj pa i šire.


Dosadašnjim prisustvovanjem na pet držaavnih prvenstava najbolji rezultat smo postigli osvojivši srebrnu medalju u kategoriji Zastava 2002. godine. Osim nastupa na svim kulturnim i sportskim dogaðajima na području grada, prisustvovale smo na dobrotvornom koncertu u Varaždinu, susretu limenih ansambala u Lendavi, na manifestaciji Čoko-Land Čakovec, promociji kozmetičke kuće Avon i mnogim drugim dogaðajima. Brojimo oko četrdesetak članica izmeðu 5 i 12 godina, osim djevojčica iz Murskog Središća, dolaze nam i iz Selnice, S. Martina na Muri, Peklenice, Križovca, Hlapićine, ali imamo i osam djevojčica iz susjednen Slovenije. U nadolazećim godinama rada cilj nam je okupiti još više djevojčica, prisustvovati raznim seminarima i tako steći viši nivo edukacije i dalje nastaviti sa državnim prvenstvima te na taj način predstavljati grad Mursko Središće, a i Meðimurje

Poruka svim zainteresiranim djevojčicama; „Doðite nam svakog utorka i četvrtka u prostorije DVD-a Mursko Središće, od 18:00 – 20:30 sati, probajte, plešite i družite se s nama, jer nema ljepšeg od sretnog i zadovoljnog osmjeha na licu djeteta.

                                                           Vaše mažoretkinje Mursko Središće,

                                                           Predsjednica i trener

                                                           Lara Šimunić

                                                           Trener

                                                           Lucija Mutvar